От inbet.com имат куп страхотни изненади за всички свои клиенти на 23 юни!  Една от тях е интригуващата промоция със завладяващите игри на Amusnet и специален бонус на стойност 50% от депозита*. Най-хубавото е, че в офертата е включена и новата брандирана игра на inbetBulky Fruits“, със специалното участие на българската легенда Азис. Ексклузивното слот издание идва и със страхотен бонус - FREE SPINS за всеки играч на inbet.com през целия 23 юни!

„Bulky Fruits“ е първата по рода си слот игра с участието на Азис и е достъпна е САМО на inbet.com! Тя завладява сайта на компанията с магнетична диско атмосфера, специални символи с лика на култовата звезда Азис, както и знакът „жокер“ с образа на емблематичната диско топка на inbet. Играта е разработена специално за клиентите на бранда, в партньорство със световно известния производител на игри – Amusnet. А в допълнение inbet.com предоставя и специалната промоция за ексклузивното издание - FREE SPINS за всеки играч на 23 юни в inbet.com!

На същия ден клиентите на бетинг компанията могат да се възползват и от още една хитовата оферта - „Бонус презареждане с игрите на Amusnet. В която също е включено новото ексклузивно слот заглавие - „Bulky Fruits“. Играта впечатлява с множество опции за печалби, красиви графики и страхотни звукови ефекти. Незабравимо изживяване и истинска наслада за слот играчите в inbet.com!

Други популярни заглавия сред участващите в промоцията „Бонус презареждане с игрите на Amusnet“ са Shining Crown, Candy Palace, 20 Super Hot, 40 Burning Hot и много други. Те предлагат пълноценно потапяне в света на едни от най-страхотните световни игри със завладяваща приключенска атмосфера и много опции за бонуси.

Промоцията с Amusnet е част от кампанията „Бонус презареждане“, която продължава до 29 юни 2023 на inbet.com. От нея остават още няколко завладяващи презареждащи бонуса в сайта на компанията с едни от най-популярните световни производители на игри!

Брандът inbet предоставя най-голямото разнообразие от слот игри на българския пазар. И непрекъснато го подобрява с още и още нови магнетични заглавия. Inbet.com цели да предоставя на клиентите си първокласно забавление, впечатляващи графики, както и блестящи заглавия с много възможности за Free Spins, Multipliers и разнообразни джакпоти. Специално за любителите на слот игрите и преследването на големите печалби.

Повече информация за актуалните промоции и богатия асортимент от игри може да се намери на inbet.com.

*Важат правила и условия на inbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling.