Спортната журналистка Николета Маданска дари със син колегата си Венелин Петков! Това е първа рожба и за двамата. Новороденото е момченце и носи името Йоан! Щастливото събитие се е случило в неделя.

Снимки на малкия Йоан обаче една ли скоро ще видим, защото Маданска така и не се показа с корем, макар че през ден-два пускаше свои снимки в профила си в инстаграм.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

И за двамата това е първо дете, макар че шефът на новините и актуалните предавания в медията е вече на 48 години. Със сигурност най-щастлива е бабата Свобода, която вече не гледаме на екрана на БНТ, но която тази година стана на 60 години. Както и нейният съпруг - известният футболен треньор Михаил Мадански.

Николета избира професията заради майка си, която винаги е била нейното вдъхновение и пример за подражание. „Майка ми е човекът, който запали искрата в мен. Бях на 16 години, когато направих първото си интервю с една от звездите на италианския футбол”, разказва с усмивка водещата на спортните новини.

Със сигурност и Йоан ще бъде типичното телевизионно бебе, което расте по студията и до камерите, но още е твърде рано да гадаем какъв ще стане, пише hotnews.bg.