Две красавици посетиха днес Национална футболна база "Бояна", за да се срещнат с Петър Хубчев. "Златното момиче" Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова, които стартираха "Мисия спорт на любимите герои", пристигнаха в базата заедно с Лъвчо - героят, който представя футбола в мащабната кампания. Тя ще се провежда в много градове из страната и има за цел да популяризира физически активния начин на живот сред децата от 1 до 4 клас.

Националният селекционер Петър Хубчев трябваше да участва в заснемането на клипа за кампанията заедно с Лъвчо. Плановете обаче се объркаха заради дъжда, изливащ се цял ден над София. 

"И още един ден в тандем с Петър Хубчев и Лъвчо! Гостувахме в БФС, скоро очаквайте изненада!", написа доктор Денислава Ангелова към снимката, която публикува във "Фейсбук".

Тя и Рени Камберова ще посетят базата в Бояна и утре, когато се очаква да се състои заснемането на видео клипчето с посланието, което Хубчев ще отправи към децата на България. Треньорът на националния ни отбор присъства вчера на обявяването на старта на кампанията, която започва тази събота от град Пазарджик.