Репортерката Джени Суши, която се оплака от сексуално посегателство от страна на Кубрат Пулев пред Атлетическата комисия на щата Калифорния и поиска отнемането на лиценза му, не спря да ръси обвинения. Сега тя се почувства жертва и на кибертормоз. 

Въпросното ново посегателство срещу особата ѝ дошло от половинката на родния боксьор - фолкпевицата Андреа, като Суши твърди, че тя е обиждала в социалните мрежи. И даде пример, че заради подобни неща тийнейджъри по света се самоубиват. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Имам снимки от чатове, в които тя ми казва "гордее ли се майка ми с мен", обижда ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно", заяви Суши пред Нова тв.

Тя сподели още, че няма какво да каже на родния боксьор, както и че не вярва извинението му да е искрено. И от думите ѝ изглежда, че не е доволна от наложеното наказание на българина, който е със прени права за шест месеца на територията на Калифорния. 

"Искам той да понесе отговорност за това, което направи. Нямам какво да кажа на Пулев. Не мисля, че той съжалява въобще. Каза, че съжалява, само защото е наказан. Мисля, че трябваше да му отнемат лиценза по-рано и за по-дълго. Ако наистина съжаляваше, щеше да ме потърси по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен." 

"Освен целувката, той ме хвана за задните части и се засмя. Но, разбира се, действията му след това - наричайки ме лъжкиня и че това не се е случило - също ме засегнаха", сподели репортерката.