ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Откакто Благой Георгиев сложи край на футболната си кариера, фокусът на медиите е върху личния му живот и суетата, която той открито демонстрира, превръщайки се в модна икона. Доста критики отнасяше обаче по отношение на изключително неестествените си зъби, правени преди години в Русия. 

Още с подписването на договора за влизането му в риалити формата "Сървайвър" той побърза да направи преглед в денталния център на Ванко 1 в Пловдив и да уговори условията по новия си тунинг. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Тогава заваляха догадки дали не си прави естетична процедура, ботокс или венозни витаминозни вливки, като никой не допускаше, че Георгиев ще се раздели с изкуствената си захапка. Сега д-р Нели Иванова - лицето на денталния център на Ванко 1, се е нагърбила с мисията да превърне най-скандалната усмивка в България, в произведение на денталното изкуство. Именно тя е блондинката, с която Георгиев е неразделен, откакто се е завърнал от Доминикана. 

Приятели на Джизъса проговориха за новата му! Оказа се, че... СНИМКА

Зарязаният от жена си Благой Георгиев гушка блондинки СНИМКА

 

Той веднага се отправи към Пловдив, където "заживя" през последните дни, с цел час по-скоро да се сдобие с нова циркониева усмивка. 

Работата върху него била буквално денонощна, тъй като клиниката от скоро отвори и своя “Спешен център” - 24/7. Досегашните му зъби вече са в историята, демонтирани от екипа за отрицателно време. 

Проектът му вече е готов и е въпрос на време най-високият клас цирконий в световен мащаб - Ivoclar, да се монтира в устата му. 

Благой Георгиев публикува в "Инстаграм" видео с процеса на демонтиране на досегашните му зъби:
 


Всички сме изключително любопитни за крайния резултат, който екс футболистът скоро ще ни покаже, а друг любопитен факт е и каква е сумата, която Благо ще брои за най-актуалната стоматологична услуга в клиниката. Сред пациентите й са много фолк изпълнители и най-красивите родни миски за всички времена.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!