ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Полина изплю камъчето за причината за развода с Благой Георгиев, която едва ли е изненада за някого. Джизъса просто има нова жена.

Брюнетката не спря да дава изявления и да обяснява, че още преди "Сървайвър" е разбрала, че двамата с мъжа й са много различни. До този момент обаче не беше споменавала, че Джизъса е вече в нова връзка.

Случващото се с Полина е повторение едно към едно на съдбата на Златка Райкова преди повече от година, когато Благой я замени с младата Поли. Така и самата хотелиерска щерка е трета в триъгълника, забъркан от бившия футболист, а зрителите на "Сървайвър"се чудят дали Татяна е новата дама до него...

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

В разговор с фенове в "Инстаграм" Полина за първи път отговори на въпроса: "Как се чувстваш, след като Благой има нова жена до себе си?". Вече бившата му написа: "Животът продължава".

Както вече стана ясно, Полина подаде молба за развод с Георгиев. Бракът им продължи само една година.

След завръщането от Доминикана, където спечели "Сървайвър", Джизъса не спира да рекламира когото му падне в профила си в "Инстаграм", но една снимка направи впечатление. На нея той е с Татяна и Булкин, а фотото подсилва съмненията, че певицата не само пере гащите на бившия футболист.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!
 

Иван Булкин, Благо и Татяна:

Благо и Татяна: