Футболната звезда Благой Георгиев разказа нечувана досега история за посещението си в Дубай, заедно с любимата си Златка, Азис и тв продуцента Радослав Тушев. Джизъса беше гост на известния от изявите си с група Скандау - Йонислав Йотов - Тото и даде интервю за YouТube канала му.

След като сподели куп забавни истории за футбола, включващи Валери Божинов, Стойко Сакалиев и Димитър Бербатов, Благо се насочи към изкуството и каза как е минало посещението им в дубайския Лувър (1:06:00 на видеото по-долу).

"Там картини-мартини. Аз какво да гледам картини, снимах се на онази от филма с Мистър Бийн. Видях я и само нея познах. А Радо Тушев си взе слушалки да му разказват, разгледа ги всичките, 4 часа седя. Ние с Азис и Златка, седем-осем минути ни беше много. Ей така обиколихме и отидохме да ядем. Наядохме се като прасета, а Радо излиза с телефона, ще прави лайв, ние седим и го чакаме. После ни пита - Какво ви хареса най-много в Лувъра, а Азис му отговаря - салатата Цезар е топ!", разказа Благо.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)