„На хубав човек всичко му отива… освен дрехите на Златка Райкова.“ /Стара българска поговорка/“. Това е един от най-популярните и харесвани коментари под видеото на клиентка на половинката на Благой Георгиев. Влогърката Златена Енчева описва подробно преживяването си с марката на плеймейтката и е силно разочарована най-вече от качеството на иначе „луксозните“ и скъпи рокли на Русата Златка.

Златена и друг път е отваряла дискусия за родните марки в своя YоuTube канал, купувайки си определени артикули и позирайки с тях пред своите последователи, пише show. Уви, Златка Райкова получи доста ниска оценка по съотношение цена-качество. Първото лошо впечатление на Златена идва от изключително скъпата доставка. Клиентката е платила над 12 лв., за да получи поръчаните дрехи, и то до офис на eдна от куриерските фирми. Получава се така, защото продавачът не изпраща стоката от офис на логистичната фирма, а поръчва куриер, който да дойде на място и да вземе пратката. „Това е несериозно и изключително оскъпява доставката до крайни потребител. Неуважително е към вашите клиенти“, негодува влогърката.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Нататък разочарованията растат. В пратката няма нито формуляр за връщане на стоката, нито касова бележка. „На практика вие няма как да докажете, че сте си закупили тези артикули“, възмутена е Златена.

Но най-големият проблем е в самите дрехи. За тези високи цени влогърката очаква качествени материи и безупречен шев. Вместо това една от роклите, чиято стандартна цена е 159 лв., се оказва толкова неудобна и боцкаща заради пайетите, че Златена няма търпение да я съблече. „Не бих могла да я нося, неизползваема е. Пайетите буквално дерат кожата ми. Намалена е на 59 лв., но и те са много“, ядосва се влогърката.

Разочарована е и от останалите два артикула, които е поръчала - размерите не отговарят, стоят странно по тялото и кройката не е доизкусурена.

Тук е моментът да отбележим, че модната линия на Златка Райкова се смята за изключително луксозна и далеч не е по джоба на всеки. Цените на роклите започват от 100 лева нагоре, освен ако не тече промоция.

Повече подробности във видеото: