Холивудската звезда Джордж Клууни разкри, че е работи по това да сбъдне поредна мечта, ставайки собственик на футболен клуб.

Преди години Клууни беше спряган за купувач на закъсалия испански Малага, а сега се е устремил към друг отбор с проблеми - английския Дарби Каунти. Воденият от Уейн Рууни отбор се бори да не изпадне седем кръга преди края, като това може би ще окаже голямо влияние върху битката за собствеността.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Дарби е страхотен футболен клуб, който има фантастична история и съм сигурен, че ще има и голямо бъдеще. Знам, че в последно време там има проблеми, които не могат да бъдат разрешени, но при тези обстоятелства отборът работи здраво и играе добре. За мен е очевидно, че както играчите на терена, така и феновете изиграват своята роля за представянето.

Интересът ми към футбола със сигурност нарасна в последните години. Преди известно време ме попитаха дали искам да се присъединя към група, която искаше да купи Малага. Това бе вълнуваща перспектива, но в крайна сметка тя пропадна. Може би това да притежаваш футболен клуб е второто най-добро нещо след това да играеш за такъв. Може би един ден...", заяви Клууни, който от година живее в Англия, пред местните медии.


колаж: ITV