Жената, която обвини звездата на Пари Сен Жермен Неймар в изнасилване, е направила разкритие, което преобръща нещата в полза на най-скъпия футболист в света. Считащата се за жертва дама изплюла камъчето, признавайки, че сексът с именития й сънародник е бил по взаимно съгласие. Това съобщи "Глобо Еспорте". 

Адвокатите, ангажирани с делото, открили несъответствия в показанията на жената. Първоначално тя заявила, че Неймар я е изнасилил, а след това, че е била съгласна, но в процеса на ласки бразилецът започнал да употребява сила. Тя смята, че именно за това нападателят на националния отбор на Бразилия трябва да понесе отговорност.

След това признание юридическата кантора, която е защитавала жената, се е оттеглила. Сега тя ще трябва да си намери нови адвокати, ако желае да продължи атаката срещу Неймар.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Както вече стана ясно, голмайсторът на Пари Сен Жермен бе обвинен в изнасилване в Париж на 15 май. Бразилецът веднага отрече твърденията на дамата. Той дори показа съобщения и снимки от социалните мрежи, от които става ясно, че тя е била съгласна на контакт с футболиста.