Фолкпевицата Бриана и футболистът Евгени Систов минаха под венчилото. Влюбената двойка вдигна приказна сватба в Плевен. Изпълнителката на хита "Искам секс" каза заветното "да" на играча на Вихър (Славяново). 

В деня, който винаги ще помни, Бриана беше облечена със стилна булчинска рокля. От широкото й деколте изпъкваха пищните й форми. 

На сватбеното тържество присъстваха много гости, а за страхотното настроение на всички се погрижи диджей Теди Джорджо. 

Преди да вземе Бриана от дома й, на Систов му се наложи да демонстрира футболни умения. Кумът връчи на младоженеца топка от... вестници, с която Евгени трябваше да вкарва дузпи. 

"Много е добър! Вкара 5 от 5 и успя да ме вземе. За всеки пропуск пък щеше да му се наложи да плаща. Беше голям купон, много сме щастливи", разказа пред БЛИЦ Бриана, която вече е Боряна Панталеева-Систова.

Футболистът-младоженец имал и друга задача - по време на купона трябвало да влезе в ролята на певец, като се справил перфектно с изпълнението на "Трепни".

"Mенчето се обърна, показвайки, че ще имаме близнаци, така че ще работим за това", добави щастливата фолкпевица, която имаше пет прекрасни шаферки. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Булчинският си букет пък получи като подарък от магазини за цветя "Далия", откъдето й бяха поръчали уникални орхидеи от Холандия. За двете й прически и грима се погрижиха от студио за красота "Дриймс". 

След церемонията по подписването на гражданския брак младоженци пуснаха двойка бели гълъби в небето, като символ на тяхната чиста и искрена любов.

"Всичко е като в приказка. Нещата между нас се случиха много бързо. Евгени ми предложи на 1 декември, когато му казах "да" и ето, че вече съм омъжена", добави булката пред медията ни. 

Екипът на БЛИЦ пожелава на Бриана и Евгени вечна любов, хармония и щастие!