Олимпийската шампионка Естер Ледецка обяви, че българската звезда на сноуборда Радослав Янков е нейният бъдещ съпруг. Двамата се били разбрали за това, имали нещо като договорка.

24-годишната чехкиня през 2018 г. стана първият спортист, спечелил два златни медала в два различни спорта от една Олимпиада. В Пьонгчанг тя триумфира в паралелния гигантски слалом в сноуборда и в Супер Джи в алпийските ски. Освен това е двукратна световна шампионка в сноуборда, но в последно време заложи на алпийските ски и наскоро участва в стартовете в Банско.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ледецка обаче може само да мечтае за обвързване с Радослав Янков. 30-годишният български сноубордист от години има връзка с детската си любов - родопчанката Райна Баталова. Двамата често посещават екзотични дестинации и обожават родното си Чепеларе. Очакванията са двамата да официализират връзката си.

Както е известно, Янков спечели Големия кристален глобус за сезон 2015/16 в сноуборда, а на следващата година триумфира с титлата от Световната купа в паралелния гигантски слалом.

ЕСТЕР ЛЕДЕЦКА

РАЙНА БАТАЛОВА