Бразилският футболист Алекс Помпилио изненадващо си тръгна от Нефтохимик, въпреки че жълтата му карта пристигна в България. Официалната информация, разпространена вчера, гласеше, че нападателят не можел да се адаптира в нашата обстановка и страдал за родината си.
 
В Бургас обаче се говори, че причината за бягството на Помпилио е съвсем друга. Алекс научил, че неговата годеница му изневерила с по-големия му брат. Нещо повече – двамата обявили, че имат от известно време тайна връзка и решили да се женят, което довело до лудост Помпилио и фамилията му. Алекс бил подкрепен от баща си, който се отказал от другия си син. Таткото заявил, че се отказва от брата на Алекс и го изгонил от дома си.
 
Пристигналият в Нефтохимик младок пък смятал да се жени през лятото, след което да доведе половинката си в България. Плановете му обаче отишли на вятъра, когато разбрал истината. Алекс не можел да преживее шокиращата новина и се заканил да пребие брат си и годеницата си. Поради тази причина той по най-бързия начин се отправил към Бразилия.