Един от футболистите на "Левски" си има нов прякор. Вторият вратар Александър Любенов вече е Влюбенов, което е продиктувано от любовта му с гимнастичката Цветелина Стоянова. Чаровната носителка на световната титла с ансамбъла ни по художествена гимнастика се изявява във "Фейсбук" като Малвина.

За стража и грацията отдавна се знае, че имат връзка. Преди дни Сашо демонстрира за пореден път любовта си към Цвети на аерогара "София" при прибирането на гимнастичките ни от Световното в Щутгарт. Пред присъстващите Любенов разцелува страстно половинката си.

Прякорът му Влюбенов бил лепнат от съотборниците му в "Левски". Някои от тях дори му завиждали, че има за половинка такава красавица.

На 13 септември, когато Цвети имаше рожден ден, Александър Любенов не пропусна да й честити и във "Фейбук", публикувайки следното: "Честит Рожден Ден, мое златно момиче! Бъди все така красива, усмихната и лъчезарна. Пожелавам ти да продължаваш да сбъдваш мечтите си и да бъдеш винаги на върха, където ти е мястото. Много се гордея с теб и знай, че каквото и да стане, аз винаги ще бъда до теб. Обичам те!".

Цвети е от спортно потекло. Нейн баща е прочутият боксов специалист Йордан Стоянов-Старото. Брат й е бивш национал по бокс - Найден Стоянов.


cveti.jpg

cveti1.jpg

cveti2.jpg

cveti4.jpg