ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-голямата скандалджийка сред футболните съпруги в Англия Ребека Варди е в епицентъра на нов скандал. Половинката на голмайстора на Лестър Джейми Варди, която преди време загуби дело срещу Колийн Руни, нападна бившата си приятелка Ани Килнър. Последната бе публично унизена от мъжа си Кайл Уокър, който се напи и си събу панталоните пред непознати жени в бар, за да си размаха мъжкото достойнство, след което и започна да ги опипва. На на следващия ден Ребека Варди публикувала загадъчен коментар, който съпругата на Уокър изтълкувала, като нападка срещу нея.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Тази сутрин се събудих с името ми, свързано с тази история: още една възможност да ме нападнеш. Странно е, че тя иска да спомене името ми вместо тези на хората, които ѝ се смеят, защото тя е изтривалка. Нашата Ани владее изкуството да отклонява вниманието и да го играе жертва. Мисля, че трябва да се съсредоточи върху това, което се случва в живота ѝ, а не да се опитва да ме замесва в драмата си. Тя е обсебена. Уморих се да бъда добра с хора с къса памет. Мълчах, докато тя ме разнасяше по медиите и измисляше лъжи за мен в малката ни общност, както правят банда хулигани на детската площадка. Остави ме на мира”, избухна 41-годишната госпожа Варди, която беше първа дружка с Ани по време на Световното през 2018 година в Русия.

Една от бившите на Кайл Уокър - Лорин Гудман, която роди син Кайро от него и сега е бременна от друг мъж, също се възползва от унижението на Ани, атакувайки я в Инстаграм в защита на Ребека Варди.

„Сложи си намордник. Спри да раздухваш огъня, твърдейки, че другите искат да са в светлината на прожекторите. Спри да се преструваш, че криеш личния си живот. Колко приятели искаш да обвиниш за проблемите си?“, написа Лорин Гудман.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК