ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Гаджето на Кристиано Роналдо прикова вниманието по време на дефилето си на подиума по време на Седмицата на модата в Париж. Испанската инфлуенсърка беше облечена с ярко червена рокля, на която отпред имаше изписано „Роналдо №7“ с посвещение и автограф от португалската футболна суперзвезда.

На гърба също имаше послание от 39-годишния нападател на саудитския Ал Насър. Там беше изписано: „За любовта на живота ми Джо и „Vetements“.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Vetements“ е швейцарска луксозна модна компания, основана през 2014 г. от грузинските дизейнери Демна Гвасалия и Гурам Гвасалия, като Демна напуска преди пет години. Червената рокля, носена от Джорджина Родригес на Седмицата на модата в Париж, е дело на Гурам Гвасалия. Видно е, че като вдъхновение той е ползвал екип на Роналдо от времето, когато португалецът играеше за Манчестър Юнайтед.

Кристиано Роналдо отглеждат заедно пет деца. Заедно с Джорджина на модното събитие във френската столица се появиха четири от тях. Кристиано-младши, близнаците Ева Мария и Матео, както и Алана Мартина. Единствено отсъстваше малката Бела Есмералда.

Снимки: Profimedia.bg