Все по-сериозна става връзката на Гери-Никол и Дани Илиев. Тези дни ММА боецът се е преместил да живее в апартамента до Симеоновско шосе, който родителите на красивата певица купиха миналата година, твърди „Галерия“.

Гери и Даниел се решили на голямата стъпка малко преди да заминат за Тайланд. Още след като се върнали от Пукет, Илиев се прибрал в дома на Гери, барабар с куфарите си.

Идеята да заживеят заедно е на поп дивата. Макар това да е едва първата й сериозна връзка, тя няма притеснения, че избързват и е основната движеща сила в отношенията им. Тя е и инициатор на пътешествията им.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Близки до ММА боеца разкриват, че дори не му позволявала да плаща месечните разходи вкъщи. За това перо винаги са се грижели родителите на Гери и тя не искала Дани да се товари излишно. Това обаче удря дълбоко по мъжкарското му самочувствие.

„Няма да му е лесно със звезда от ранга на Гери-Никол. С такива като нея или си преглъщаш „топките“, или си тръгваш“, клатят глава негови приятели.

Дани Илиев е първото гадже на талантливата изпълнителка, което тя си позволи публично да представи. Двамата са заедно повече от половин година, като в началото криеха връзката си. От месец насам Гери разводнява мрежата с техни общи романтични снимки и по всичко личи, че двамата много се обичат.