Футболният отбор на Министерство на финансите изигра 30-ия си мач, в който се поздрави с убедителна победа 12:2 - срещу футболния тим на Българския зъболекарски съюз (БЗС). В юбилейния за финансистите двубой играха Кирил Евтимов-капитан, Велин Пеев, Асен Захариев, Найден Личев, Даниел Миланов и героят от САЩ`94 - легендарният вратар Пламен Николов - Пинко. Стоматолозите бяха представени от д-р Ивайло Методиев-капитан, Асен Йочев, Милен Димитров, Иво Францов, Илия Илиев и Никола Миланов.

Първата част стартира ударно за играчите от МФ, които без много да се бавят наложиха тотална преса и преимущество в половината на противника. Не след дълго това тяхно превъзходство се увенча с успех – реализираха три попадения чрез Личев, Пеев и Захариев. Този резултат предизвика смут в редиците на тима на БЗС, като това разколебаване беше добре дошло за финансистите и те постигнаха още три бързи попадения – дело на голмайстора Пеев и на Личев. В този период от срещата зъболекарите рядко застрашаваха вратата на Пламен Николов, като за това допринесе и добрата игра в защита на Миланов, Личев и Захариев. Така при резултат 6:0 за МФ приключи първото полувреме.

В началото на втората част, видимо успокоени от комфортната преднина, Кирил Евтимов и компания намалиха драстично темпото. Това позволи на Пламен Николов да покаже своето майсторство пред вратата. Макар обстрелван от всякъде, той не даде възможност на Ивайло Методиев и съотборниците му да постигнат голов резултат в атаките си. Пропуск на дузпа от страна на стоматолозите се отрази добре за доказаните реализатори на МФ – Велин Пеев и Кирил Евтимов, които направиха по един хеттрик, и така резултатът набъбна до 12:0 в полза на министерския отбор. В заключителните минути опонентите на финансистите отбелязаха две почетни попадения, дело на най-дейните от тима на БЗС – Асен Йочев и Милен Димитров. Срещата приключи с резултат 12:2, а отборът на МФ се върна към победите, след две поредни равенства от последните изяви.