ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голмайсторът на Галатасарай Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара продължават да занимават света със сапунения си сериал. Наскоро 30-годишният аржентинец сгафи сериозно, опитвайки да се изтъкне, че той е мъжът до пищната блондинка, която смята, че всички мъже я харесват. Сега пък Икарди показа Уанда след секс...

Двамата отбелязаха десетата си годишнина от събирането си. По този повод Икарди написа трогателен пост в социалните мрежи. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Тя, моята съпруга, моята единствена любов, кралицата на кралството на моя живот, майката на моите деца. Обичам те! 10 години любов, в която се сблъскахме с милиони красиви неща, други - по-малко красиви, но се борихме срещу всичко, срещу обидите, срещу всички "клоуни", които искаха да се качат на този влак, който само ние знаем колко струва. Само ние знаем колко сме си дали един на друг, за да бъдем тук, където сме днес. Обичам те и ще те обичам завинаги, моя кралице", написа аржентинецът, но малко след това изтри публикацията.

В същия ден Икарди е качил на "стори" скандална снимка на любимата си, която е майка на пет деца, три от тях вече големи. 

На нея Уанда е чисто гола, само по черни прашки, и лежи върху намачканите чаршафи. Съпругът ѝ я е снимал в гръб, като мнозина предполагат, че това е станало, след като току-що са правили секс.

"Всички я харесват, но аз съм този, който прави снимката", написа Икарди към кадърса, след което го изтри.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК