Футболна драма се е разразила в един от елитните ни отбори, разбра БЛИЦ. Става въпрос за Арда и за футболиста с английски паспорт Али Сисе.

Преди време нашата агенция разкри, че само няколко дни, след като подписа договора си с клуба от Кърджали, играчът беше освободен. На треньора Стамен Белчев му бяха необходими две-три тренировки, за да се убеди, че защитникът не става. Тогава Сисе прояви разбиране и не се заинати, че вече има подписан договор. Събра си багажа и си замина.

Не така обаче реагирали мениджърите му. Хората, които го довели в Арда, скочили като ужилени. Те настояли да получат доста голяма сума, за да може договорът да бъде анулиран. Даже заплашили, че ще заведат дело и ще сезират УЕФА.

В крайна сметка се е стигнало до компромис. Али Сисе бил върнат в Арда. Той рядко ще получи шанс за игра, тъй като Стамен Белчев не го харесва. Както се казва – ще запълва дупки при контузени или наказани футболисти.  Уговорката между Арда и мениджърите е защитникът да остане до Коледа, след което ще се търси вариант за разрешаване на казуса.

Доказателство, че Али Сисе наистина не влиза в сметките на треньорите е новината,  която БЛИЦ научи. Наши източници заявиха, че днес или утре в Арда ще пристигне белгийски защитник. Очаква се той да подпише договор за две години.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020