Изключително любопитна новина за най-добрия ни тенисист Григор Димитров беше разпространена от "Мирър". Английският таблоид твърди, че хасковлията се среща с Екин-Су Чулчулоглу.

Красавицата е от турски произход, но кариерата ѝ в телевизията и като модел се развива във Великобритания, където живее от 10-годишна.

Чулчулоглу е победителка от риалити предаването "Островът на любовта". Радвала се е на поредица от тайни срещи с Гришо, твърди изданието.

Смята се, че 30-годишната риалити звезда се запознала с 33-годишния българин от общи приятели и двамата са прекарали време заедно в Лондон, Париж и Монте Карло, където Димитров живее. 

Димитров е ерген, откакто се раздели с румънската актриса и модел Мадалина Генеа преди месеци, а последната връзка на Екин-Су е с колегата й от филма "Островът на любовта" Давиде Санклименти. Романсът им приключва през юни миналата година, пише още изданието.

Екин-Су Чулчулоглу държеше да запази романса си с Григор Димитров в тайна, като реши да напусне Обединеното кралство за тайни срещи, но известната двойка беше забелязана във френската столица, пишат още на Острова.

"Те просто се разхождаха небрежно заедно в Париж, снимаха се с фенове и бяха толкова приятелски настроени един към друг. Привличаха внимание, но опитваха да се скрият. Това е връзка, която никога не бихте очаквали да видите по улиците на Париж. Но те просто се мотаеха, изглеждаха добре заедно, тя се усмихваше и се смееше и просто изглеждаха така, сякаш се забавляват", цитиран е в "Мирър" източник на изданието.