Вторият отпечатан тираж на автобиографичната книга на Христо Стоичков също се продава като топъл хляб. Днес в издателство "Софтпрес" е пристигнал зареден кампион с близо 5000 бройки от ценния бестселър, които бързо са били разграбени. Само за часове "Историята" на Христо Стоичков, написана в съавторство с популярния спортен журналист Владимир Памуков, е била изчерпана, което налага да бъдат отпечатани още бройки. 

Очаква се следващата седмица да има още две големи доставки на книги, за да бъдат налични достатъчно книги за турнето, което Камата ще направи из България. 

Както вече стана ясно, Стоичков ще направи уникален жест за феновете си в София, Пловдив, Ямбол, Бургас и Варна, като ще им предостави оригиналната си "Златната топка" за персонална снимка. Единственият българин, носител на най-престижния индивидуален трофей във футбола, ще раздаде автографи за всеки от притежателите на "Историята", които със сигурност ще заформят дълги опашки, за да се докоснат до идола си и "Златната топка".

Камата идва в България на 11 декември, а турът стартира на следващия ден в София от 16:30 часа в Зала 6 на НДК. За гостите му, които ще оформят опашка, ще има за първи път на подобно събитие „подкрепителен пункт“ за сметка на организаторите.

Следват визити от 17:30 часа в Пловдив в хотел „Тримонциум“ на 13-ти (четвъртък), Ямбол в зала „Диана“ на 15-ти (събота), в Бургас в хотел „Приморец“ на 16-ти (неделя) и във Варна в Гранд МОЛ на 18-ти (вторник).