ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Тенисист №1 на България Григор Димитров направи интересни разкрития за живота си извън корта.

Българинът даде интервю за Tennis Chanel и разказа за новия бизнес, с който се захваща.

В последните години Димитров често бе забелязван да рекламира часовници, но се оказа, че освен рекламно лице, е и част от собствениците на марка, която по думите му ще става все по-известна.

"От няколко години аз и мои партньори инвестирахме в компания и сега се разрастваме. Продаваме часовници. Това е бранд, за който ще се чува много в бъдеще, имаме и нови модели, така че може да ги проверите", заяви Димитров.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Навършващият 32 години през май Гришо обръща все повече внимание на живота извън тениса и разказа за часовете, в които не тренира или не е на корта за мачове.

В Монте Карло е много забавно, хората могат да се насладят на много места. Не искам да казвам имена на ресторанти, защото имам толкова много приятели тук. Едно от нещата, които обичам – не само в Южна Франция, но изобщо в околността, е, че винаги има какво да разгледаш. Сега е април и през следващите седмици постепенно светът се отваря. Иска ти се да си навън, да си вземеш малка лодка, просто да се наслаждаваш на живота. Опитвам се да правя и това", заяви Гришо.

Българинът излиза на корта около 13:30 часа днес в среща от турнира в Монте Карло. Негов съперник е чехът Иржи Лехечка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК