Българската тенис звезда Григор Димитров за пореден път се докосна до ВИП средите в САЩ. Дни преди старта на тенис турнира в Сан Диего, където ще се изправи срещу Мартон Фучович в първия кръг, Димитров се похвали с присъствие на звездно парти в Холивуд.

Купонът беше по повод откриването на Музея на филмовата Академия и събра някои от най-известните хора в САЩ, сред който Брад Пит, Том Ханкс, Никол Кидман, София Лорен, Шер и много други. За доброто настроение на гостите пък се погрижи не по-малко известната Лейди Гага.

Случайно или не, именно Лейди Гага пя на първата сватба на настоящата приятелка на Гришо - Лолита Османова със сина на руския милиардер Алберт Авдолян - Гаспар, за която бяха похарчени невероятните 25 милиона долара.

Припомняме, че Лолита издава луксозно списание за начина на живот на богатите и е съчетала професионалните си ангажименти с това да се позабавлява с Григор.

Българинът и приятелката му явно си прекараха страхотно, тъй като пуснаха не едно и две видеа от партито с изпълненията на Лейди Гага.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)