Григор Димитров стартира утре участието си на "Мастърса" в Париж срещу Юго Умбер. На официалния си профил в "Инстаграм" хасковлията все още не е публикувал снимка от престоя във френската столица.

Последният му кадър е от Виена. Както вече стана ясно, преди дни той посети испанското училище по конна езда в австрийската столица. Григор показа снимка как храни един от конете, а Серина Уилямс побърза да се включи с коментар. "О, Боже!", пише американката към фотоса, като очевидно е впечатлена от Димитров.

Припомняме, че Серина отдавна е сочена за бивша изгора на Гришо. През септември двамата бяха заедно на светско събитие в Ню Йорк.

С честите си реакции към публикациите му в социалната мрежа "Инстаграм" американката показва, че следи всяка негова стъпка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От появили се кадри в социалната мрежа от тренировка на Димитров в Париж стана ясно, че плътно до него е баща му Димитър Господинов. Той дава наставления на сина си преди мача му с Умбер. 

Григор досега не е играл с 21-годишния французин. Ако успее да го отстрани, във втори кръг ще се изправи срещу белгиеца Давид Гофен, който е поставен под №12 и в първи кръг почива. 

В неделя Димитров проведе тренировка именно с Гофен.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loyalty >

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on