Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и половинката му Лолита Османова имаха вълнуваща неделя. Влюбената двойка посети "Визкая музей и градини" в Маями. Това стана ясно от публикациите на българина в социалните мрежи. Григор качи на "стори" в "Инстаграм" редица кадри от разходката из красивото място. Kъм тях хасковлията пише "Sunday Funday".

Преди това пък Димитров се показа със специални шорти, приковавайки вниманието. На специалната изработка гащи има два лъва, които се набиват на очи. С тях Григор позира на плажа в Маями. След публикацията му фенките обяснимо ахнаха от изненада. 

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Припомняме, че на първата ни ракета предстои участие на любимия му турнир в Акапулко. Григор е една от големите звезди на започващата на 15 март надпревара от категория АТР 500 в мексиканския курорт.

С Акапулко са свързани много приятни спомени за Димитров, който при дебюта си през 2014-а достигна до първата си титла на ниво АТР 500, побеждавайки на финала Кевин Андерсън. През миналата година Гришо постигна три победи – над Дамир Джумхур, Адриан Манарино и Стан Вавринка преди да загуби от Рафа Надал на полуфиналите.