Григор Димитров си прекарва чудесно на Бахамите, където е от няколко дни заради участие в благотворителния тенис турнир, организиран от милиардера Сър Ричард Брансън.

Kaкто вече стана ясно, събитието, организирано от богаташа, тази година не е на личния му остров Некер, който претърпя сериозни щети след урагана Ирма. Определено обаче и на Бахамите звездите си прекарват чудесно. Григор Димитров и другите гости на Сър Ричард Брансън са в курорта Баха Мар, който е на остров Насау.

Там известни тенисисти предстои да играят тенис с богаташи, платили си за тази привилегия, а събраните пари ще бъдат предоставени за различни благотворителни инициативи. Дните за участниците преминават сред най-различни активности извън тениса, а вечерите са посветени на партита. За едно от тях се разбра от очарователната Кирстен Кътнър, която е съпруга на легендата на голфа и настоящ голям предприемач Грег Норман. Красивата дама не пропусна да се снима с мъжа си и Григор Димитров. Кътнър публикува снимката от партито на своя профил в "Инстаграм":

Кирстен е третата съпруга на Норман, като двамата са официална двойка от 2010 година. На нея неслучайно принадлежи прозвището "Най-красивата жена в голфа". 

Норман и Сър Ричард Брансън са много близки приятели, като сватбата на голф легендата с Кирстен бе на острова на милиардера - Некер. 

Тези дни на Бахамите Григор Димитров и другите тенис звезди се радват на компанията и на още красавици, не само на Кирстен Кътнър. В същото време половинката на българина Никол Шерцингер е далеч от него - чак в Лондон, където има ангажименти.  

В курорта Баха Мар са още Томи Хаас, бившата №1 Жюстин Енен, Янко Типсаревич, Давид Налбандян и др.

Освен забавленията, Григор Димитров продължава и да тренира, за да поддържа форма. На райското кътче, в доста горещото време, българинът си спретна надбягване с Томи Хаас. 39-годишният германец загуби от Григор. А за да го “утеши” след загубата, Димитров му предложи специално обслужване - поднесе на Хаас минерална вода пред хотела "Гранд Хаят Баха Мар".




 

 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

 

 

 

A post shared by Richard Branson (@richardbranson) on

 

 

 

A post shared by Necker Cup (@neckercup) on

 

 

 

A post shared by Peter R (@skinbypeter) on