Мениджърът на Челси Гуус Хидинк беше изненадан от българин след равенството 1:1 със Сток Сити. Гостуващият често на "сините" от Лондон Кирил Евтимов отново се видя със специалиста, с когото имаше възможност да проведе разговор. И този път Евтимов не пропусна да зарадва домакина си с известно българско вино от оряховския регион като подарък. По този начин българинът пожела на Гуус Хидинк в компанията на виното да измисли най-добрата стратегия, с която ПСЖ да бъде елиминиран от Шампионската лига.

Хидинк прие с охота специалния дар като се надява той да допринесе за пълния успех в сряда вечер над Ибрахимович и компания. Използвайли възможността да говори с българин, холандският специалист изпрати сърдечни поздрави на Любослав Пенев, на когото той бе треньор във Валенсия.

"Какво прави Любо, изгубих му следите след като напусна националния ви отбор?", попита Хидинк.

След като Евтимов му отговори, че в момента Пенев е треньор на клубен тим в родната България (Литекс II), той попита именития си събеседник дали би откликнал ако Любо го потърси за безплатен съвет отностно треньорския занаят.

"Чрез испанските ни общи приятели Любо знае как да ме намери. Винаги съм готов да му дам съвет и помогна с каквото мога. Той беше нападател от световна класа", добави Хидинк в разговора си с Евтимов.



С Чарли Адам: