Десет години по-късно Кирил Евтимов се срещна отново със своя стар познайник и легенда на Арсенал Робер Пирес. От последната им среща, която се състоя точно преди една декада на стадиона на "артилеристите" „Хайбъри“ изтече много вода, но сега двамата се засякоха на друг лондонски терен - „Стамфорд Бридж“. Както Евтимов се похвали в профила си в „Фейсбук“, компания този път на двамата правиха другите френски екснационали Марсел Десаи и Людовик Жули.

Както традицията повелява, Евтимов веднага удостои европейския шампион от 2000 година с бутилка бутиково вино от оряховския край, с цел Пирес да опита и нашия продукт. "Българското вино е досущ като френското, въпреки, че е доста подценявано“, похвали родното производство бургазлията. Като истински ценител на виното Робер прие с радост армагана и коментира, че ако твърдението на Кирил е вярно, то той ще му се обади изрично да го похвали.

В момента французинът се изявява като гост-коментатор по различни медии и живее за постоянно в Лондон. „Въпреки дъжда, свикнах с този велик град и се чувствам добре тук. Все пак прекарах доста години на Албиона и ми е като втори дом. Радвам се на новата ми роля, тъй като по този начин не съм далеч от футбола. Следя какво става из футболна Европа и се надявам Арсенал да стане шампион на Англия, тъй като отдавна не са били и е време. За шампионската лига стискам палци на ПСЖ, все пак съм французин“, завърши с усмивка на уста харизматичният футболист и пожела на Кирил Евтимов следващата им среща да е по-скорошна от 10 години.