Големите ни боксьори Кубрат и Тервел Пулеви имат три сестри, за които се знае много малко. Ани, Виктория и Боряна гостуваха в предаването "Тази неделя" по btv, където говориха за себе си и братята си, с които много се гордеят. Сестрите на Пулеви разкриха, че баща им е измислил прякора на Кубрат - Кобрата.

"Бяха на 2-3 години, боксовите круши висяха на едни метални постройки, тренираха по два пъти на ден. Тервел ни изненада с неговата любознателност към книгите. Един път извади една книга от рафтовете на тема бокс и каза: "Татко, прочети ми за бокса". Баща ми мечтаеше да има синове. Той беше боксьор, но не е успял да стигне върховете и е искал да осъществи мечтата си и да ги направи боксьори. Когато Кобрата се роди, баща ни не беше на себе си от щастие", споделиха сестрите на Кубрат и Тервел.

"Родителите ни бяха много строги. Имахме режим - да се храним добре, да учим и до там. Баща ни каза да ограничим контактите навън, защото сме достатъчно деца и може да си контактуваме помежду си. Ученето беше номер 1 за него. До 18-годишна възраст не знаехме какво е дискотека", добавиха още Ани, Виктория и Боряна, които са изпълнили заръката на вече покойния си баща - да научат чужди езици. Освен това бащите на децата им са чужденци - американец, италианец и грък.