Шоуто на Григор Димитров и Новак Джокович си заслужаваше. Майсторски изпълнения, прекрасно настроение, шеги и закачки. И когато Ноле реши като е гарга, да е рошава, опитвайки се да направи шоуто пълно, се получи следната ситуация. Неприятна или неприятна – нека зрителят и читателят решат. Джокович пожела от диджея в залата да пусне любимата му българска песен, но желанието му не беше изпълнено (по време на мача, а сетне на купона е ясно какво стана).

"Господин диджей, два часа съм на игрището, нито веднъж не пусна "Луда по тебе“. Хайде, бе, братко. 40 секунди. 30 секунди. 20 секунди. 10 секунди само пусни", молеше се Ноле на диджея, а публиката се заливаше от смях и за пореден път гръмна с аплодисменти.

"Не може да не я пуснеш. Три дни съм се подготвял да пея! Добре. Тогава ще я изпеем ние... Три, две, едно...", започна Джокович и запя на български. Залата пак избухна и също запя.

Случката породи множество коментари и спорове из социалните мрежи, които бяха разделени на две.

Една част защитиха диджея. „Той направи добре, че не пусна тази ужасна чалга. Затова културата ни е и ниска, и низка, защото масово се слушат такива песни. Вечерта щеше да бъде омърсена с подобни звуци".

Други обаче контрират по следния начин. „Пристигнал е на крак специален гост. Най-добрият тенисист в историята. Той имаше едно желание, което не беше изпълнено. А всички знаят коя е любимата му песен. И не е трудно човек да се досети да приготви песента и да му я пусне в залата".

Кой крив, кой прав – решете вие.