С тайнствена снимка по повод годишнина от Олимпиадата в Сочи провокира руският модел и бивша годеница на футболната звезда Кристиано Роналдо - Ирина Шейк.
 
Известната рускиня имаше важна роля в церемонията по откриването на Игрите, предвождайки делегацията на родината си, а дни преди началото на Олимпиадата отново даде рамо в рекламата на Сочи 2014 със своя снимка, на която прикрива голите си гърди с чифт ръкавици с логото на Игрите.
 
Този път Шейк пусна своя гола снимка с изписани имена на оператори и коментар - Щастлива съм да бъда част от филма за Олимпиадата в Сочи. Публикацията е отпреди два дни, но вече събра хиляди коментари, повечето поставящи под съмнение това дали жената на снимката е Ирина и дали въобще има филм за Игрите.
 
Някои се усъмниха, че рускинята си прави реклама на гърба на Олимпиадата и я заподозряха в нов комерсиален проект. На 23 февруари се навършва година от закриването на Игрите и е възможно тогава да стане ясно дали моделът на снимката е Ирина Шейк и защо е гола във видеото за Игрите с Сочи.

22_3.jpg