Най-популярната руска тенисистка Мария Шарапова разкри дали би искала да съчетае участието си на силния турнир в Рим с романтични разходни заедно с гаджето си Григор Димитров из Вечния град. Двамата прекараха заедно част от свободното си време в испанската столица Мадрид миналата седмица, а след всеки мач Маша отправяше специално послание към Гришо чрез телевизионните камери. Това е и причината медиите в Италия да позаинтересуват дали рускинята пак ще посвети част от свободното си време на Гришо. И двамата продължават успешно с изявите си в италианската столица.

"Обичам да се връщам в Рим, това е много специално място за мен. Градът е много специален, уникално място. Досега нямах много свободно време в Рим, защото играх до последния ден в Мадрид. Надявам се и по време на турнира тук да нямам много време извън корта, защото това ще означава, че също продължавам да побеждавам”, коментира Маша пред „Гадзета дело Спорт”.

„Иначе изкушенията са прекалено много. Обичам да се разхождам по магазините и пазарите в центъра на града, обожавам пиаците и фонтаните. Дори само да опиташ цялата атмосфера и култура е много красиво", допълни Шарапова.