19-годишната исландка Лара Клаузен разказа подробности за срещата с английския национал Фил Фодън. Нейната родственица Надя Сиф Линдал Гунарсдотир – участничка в конкурса Мис Вселена, пък на свой ред е била с Мейсън Грийнууд.

Четиримата са се срещнали в хотела на английските национали в Исландия. За скандала стана ясно преди дни. В резултат на това Фодън и Грийнууд бяха отстранени от състава на „трите лъва“ за мача от Лигата на нациите с Дания.

„Казах на Фодън, че Надя вероятно ще е малко по-голяма от него. След това той ме целуна, а аз отговорих на целувката. Добре добре се целуваше“, призна Лара Клаузен пред „Сън“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Според информацията, всеки футболист е завел различно момиче в своята стая, където са се занимавали със секс. След като приключили, Надя и Грийнууд влезли в стаята на Лара и Фодън. След това играчите заснели видео с момичетата.

„Беше ни много весело. Мейсън ми правеше комплименти за формата на задника. Реагирах съвсем нормално и бях напълно облечена. Той говореше за това и на Фил, а аз им казах, че добре разбирам за какво си приказват. Те ми отговориха, че всичко е наред. Грийнууд говореше колко към красива“, допълни Лара.