Стана ясно коя е полуголата фенка, която нахлу на терена по време на финала на Шампионска лига - Тотнъм - Ливърпул (0:2). Дамата, успяла да прикове вниманието след четвърт час игра, е Кинси Волански. 

Оказа се, че опитът на 22-годишния модел за "саботаж" на финала не е никак случаен, а напротив - добре планирана акция, с която тя има за цел да промотира сайт за възрастни. След случката Кинси Волански буквално "взриви" социалните мрежи. Последователите й в "Инстаграм" скочиха на почти 2 милиона. А преди да нахлуе на терена на стадион "Уанда Метрополитано" в Мадрид е имала десет пъти по-малко фенове.

Кинси Волански е популярен модел, работи в САЩ. Снимала се е за издания като "Sports Illustrated", FHM и Maxim. Популярна е и в YouTube. Партньорът й Витали Здоровецки също е известен в социалните мрежи, като в YouTube има 10 милиона абонати и около 2 милиона в "Инстаграм".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Кинси нахлу на терена, облечена с впит бански, на който бе изписано "Vitaly Uncensored" - името на сайта, който е собственост на гаджето й.

Освен светкавичното набиране на популярност, Волански заработила и 30 хиляди долара. Толкова обещал да й даде не кой да е, а известният като Краля на "Инстаграм" - Дан Билзериан.

Любопитното е, че гаджето на Кинси - Витали Здоровецки, също е нахлувал на футболния терен, търсейки слава. Той успя да прекъсне за кратко мач от световното първенство в Бразилия през 2014 година:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on