Италианските медии продължават да нищят причините за раздялата между футболната легенда Франческо Тоти и съпругата му Илари Блази. Вестник „Кориере дела сера“ излиза с нова версия, според която виновна за предстоящия развод е телевизионната водеща.

Клюката гласи, че Блази има връзка с личния си треньор Кристиано Йовино, който освен фитнес гуру е и инфлуенсър. Познава се с половинката на Принца на Рим от година и половина.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На Апенините предполагат, че когато Тоти намира съобщенията в телефона на жена си, водещата единствено е флиртувала с мускулестия красавец. Сега обаче не се изключва връзка между двамата. Според някои издания, Кристиано Йовино придружава 41-годишната римлянка в планинските й преходи из Доломитите.

Фитнес инструкторът е известен като голям плейбой, като сред любовните му завоевания са моделът Джулия де Лелис и Зоуи Кристофори, която в момента е със защитника на Милан Тео Ернандес.

Франческо Тоти от своя страна все по-често започва да прекарва времето си с новата си любима Ноеми Боки, която прилича изключително много на Блази, но е със 7 г. по-млада от нея.