Какво се случва между дъщерята на Христо Стоичков Мика и рапъра Кристо? Този въпрос разбуни духовете сред фенове на изпълнителя, а провокацията дойде от романтично фото на двамата. Преди дни щерката на Камата се похвали, че с Кристо ще продуцират мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности. Тогава Мика публикува в "Инстаграм" снимка, на която е прегърнала рапъра

Сега пък в сторито си в "Инстаграм" щерката на Камата качи кадър, с който още повече подпали слуховете. Мика загатна за близките си отношения с Кристо. Тя публикува снимка, на която с рапъра се държат за ръце, пишe show. Щерката на Камата е тагнала Кристо на фотоса така, че да не остане и грам съмнение кой е мъжът с нея.

„Ама вие какво - да не би да сте гаджета“, „Сладури, много се радвам за вас“, моментално заваляха коментари от почитатели под снимката.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Според други пък това е тийзър от предстоящия нов хит на рапъра, в чиито клип явно Мика ще вземе участие.

Щерката на Камата живее в Барселона, но от известно време си е в България. Отдавна се носят слухове, че има нов мъж до себе си, но така и не стана ясно кой е щастливецът.

Припомняме, че Мика живееше на семейни начала в Айкут Рамадан, от когото има 4-годишна дъщеричка. След раждането на Миа Айки предложи брак на Мика, но година по-късно двамата разтрогнаха годежа заради неговото залитане по по-млада туркиня.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to announce with excitement that @mstoitchkov and I are producing an International music single and a video featuring World-Famous celebrities, with the idea to remind people how important it is to #LOVE each other, and to show #LOVE in the bravest and most unconditional way possible! Because WE ARE ALL LOVE, and NOTHING BEATS LOVE! And that is only the beginning..#mkoflove ️ Моя радост е да Ви съобщя, че @mstoitchkov и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по най-смелия и безусловен начин! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е само началото..#mkoflove #staytuned

Публикация, споделена от KRISTO (@kristo_official) на