Ваканция в Африка получи футболната съпруга Уанда Нара.

Любимият й Мауро Икарди я изненада с пътуване до Руанда за осмата годишнина от сватбата им. Двамата се взеха на 27 май 2014-а, а последните месеци бяха изключително тежки. Връзката им обаче издържа въпреки изневярата на нападателя с популярната в Аржентина актриса Чайна Суарес, пише "Телеграф".

Още в първите часове от престоя си в столицата Кигали Мауро и Уанда посетиха мемориалния комплекс, посветен на жертвите на геноцида от 1994 година. Тогава в рамките на три месеца за избити над 500 000 тутси. Русокосата съпруга на играча на ПСЖ, която е и негов мениджър, поднесе огромен венец в памет на погубените невинни животи.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Националът на Аржентина се наслади и на любимото си хоби – обиколка с хеликоптер над дивата природа. „Да се събудиш в компанията на стадо бикове“, похвали се Икарди и показа какво вижда от стаята си в петзвездния хотел.

Преди да отлетят да Африка, те посетиха сватбата на халфа на Сампдория Антонио Кандрева, с когото Мауро игра в Интер. Бившият италиански национал се венча за Алегра Луна в църква във Ватикана. Най-важните гости на тържеството бяха синовете им Раул и Ромео. За 35-годишния футболист това е втори брак. Предишният - с Валентина, която му роди дъщеря Бианка, завърши с развод.

„Обещавам винаги да съм ти верен, в радост и болка, в здраве и в болест, да те обичам и почитам всеки ден от живота си“, обърна се Антонио към новата г-жа Кандрева в профила си в социалните мрежи.