Синът на Диего Марадона и Вероника Охеда – Диего Фернандо Марадона, беше изписан от родилното вчера. Бебето и майка му вече са в дома си в Буенос Айрес, съобщават агенциите в Аржентина. Четвъртият наследник на Марадона се появи на бял свят на 13 февруари. Вероника Охеда също се чувства добре, след като роди с Цезарово сечение. Дон Диего все още не е виждал на живо сина си, тъй като работи в Дубай. Великият футболист обаче направи официално изявление, в което обясни, че при първите си свободни дни, ще пътува до родината си.

Двете му дъщери Далма и Джанина вече изразиха недоволството си от раждането на малкия Марадона. Причината е, че се появи четвърти наследник на богатството на Дон Диего. На бившата му съпруга Клаудия дори бе наложена ограничителна заповед, да не се доближава на по-малко от 300 метра от къщата на Вероника Охеда.

Освен двете дъщери и новороденото, Диего Армандо Марадона, има син - Диего Марадона Синагра, който бе обявен за негов наследник от съда през 1986 година и е от извънбрачна връзка./БЛИЦ