ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голям слух плъзна из Буенос Айрес, че Меси е отишъл на театър, за да гледа пиеса с участието на Николас Васкес.  „Новината“ първо се  появи в уж достоверен с информациите си сайт, а после обиколи социалните мрежи. Хиляди аржентинци се грабнаха и отидоха пред вратите на театъра, предизвиквайки огромен хаос. Това принуди полицаи и шефовете на театъра да вземат мерки.

На екраните на сградата беше пуснат надпис "Меси не е в театъра."

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Присъствието на феновете извън залата направи невъзможно влизането на зрителите, които имаха билети за представлението. Затова се наложи актьорът Николас Васкес да излезе лично, за да изясни ситуацията.

"Добър вече на всички. Искам да ви кажа с голямо уважение, че Лео не е в залата. Той не дойде да гледа представлението днес. Той празнува в Есейса. Меси няма да дойде. Просто, за да знаете. Исках да изляза, за да ми повярвате. Той не е тук, той празнува с всички играчи. Благодаря ви за любовта", обърна се актьорът към всички присъстващи.

Лудницата по Лионел Меси и световните шампиони в Аржентина е тотална. Те пристигнаха в страната за първите си мачове, след като триумфираха на Мондиала в Катар през декември. Аржентина игра контрола с Панама, която спечели с 2:0. Тази вечер предстои втори приятелски мач – с Кюрасао.

Преди двубоя с панамците Меси отиде на ресторант и стотици фенове обградиха заведението. Капитанът на Аржентина едвам успя да излезе и да се добере до автомобила си.