ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наше момче гушна бившата изгора на футболната звезда Кристиано Роналдо - руския топмодел Ирина Шейк, пише „Телеграф“.

Става дума за носителя на титлата „Мистър София 2015“ Ивел Йорданов, който преди време бе рекламно лице на бельото на португалеца.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

От няколко години търновецът живее в Швейцария, където се занимава с търговия на петрол.

Поглед

Именно по този повод той е бил в Милано и е отседнал в хотела на Армани. 28-годишният българин е обядвал в ресторанта със свои познати.

„До нас беше седнала Ирина и се заговорихме случайно. Наистина толкова привлекателна жена, че е трудно да отлепиш поглед от нея. В края на обяда си направихме обща снимка. Ослепително магнетична дама, която освен че печели с невероятния си външен вид и дълбочината на погледа си, всъщност е много културна и усмихната“, разказа пред „Телеграф“ Ивел. 

Знак

Малко по-късно той се е срещнал лично и с легендарния дизайнер Джорджо Армани.

„Бях поканен на събитието от дама, приближена на семейството. Ревюто беше на Haute Couture - само женска колекция. Много красиви дамски рокли. След ревюто бях в непосредствена близост до Джорджо Армани. Имаше две негови асистентки, които му бутаха разни знаменитости да се снима с тях.

Аз го погледнах за малко и той също ме видя. Усмихнах му се и той ми направи знак да се приближа. Запознахме се, поздравих го за работата му и си направихме снимка. Когато си до този човек, можеш да изпитваш само огромно уважение и респект за неговите постижения“, добави още Йорданов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК