Първият спортист, спечелил 1 милиард долара, Тайгър Уудс е провел секс оргия с 10 проститутки. Това разкрива специален документален филм, заснет за 45-годишната легенда на голфа.

Една от жриците на любовта признава пред камерата, че Уудс е разигравал с тях различни сценки и се е отнасял с проститутките като с куклички. Филмът на HBO разкрива, че подобен род оргии са стрували на голфъра поне по 100 000 долара на вечер.

Бившата сутеньорка Мишел Браун разкрива, че лично е обслужвала Тайгър Уудс и през няколко месеца той се е обаждал с поръчка за няколко момичета едновременно.

„Понякога бройката достигаше до 10 на един път. Имаше си определен тип. Трябваше да са млади, надарени и за предпочитане блондинки“, обяснява Браун.

„Имаше роли за нас. Той се обличаше в специален костюм и се отнасяше с нас като с куклички“, допълва бившата проститутка Лоредана Джоли.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Близкият приятел на Тайгър Уудс – Джо Громан, счита, че афинитетът на голфъра към русокосите жени и наследствен. Като дете Уудс често виждал баща си да прави секс с блондинки в семейната каравана, паркирана в близост до голф игрището, на което бъдещата спортна звезда тренирал.

Тайгър Уудс имаше изрядна репутация до 2009 г., когато започнаха да излизат наяве редица доказателства за безбройните му изневери. Една от любовниците му Рейчъл Учитъл твърди, че е била е била само една от 12-те извънбрачни връзки на голфъра.

Разкритията станаха причината за развода между Тайгър Уудс и съпругата му Елин Нордегрен. Шведката и американецът имат две деца – дъщеря Сам Алексис (родена през 2007 г.) и син Чарли Аксел (роден през 2009 г.). След развода си голфърът имаше връзка с друга спортна звезда – Линдзи Вон.