Мачът на българския национален отбор с Чехия е тема номер 1 за спортния фен днес (21:45 часа). Редом с анализите за играта, за цените на съперниковите играчи, за историята между двата тима, БЛИЦ СПОРТ ще ви представи и една по-красива и приятна страна на съперника.

Да, чехкините отдавна са известни у нас с красотата си, особено по родното Черноморие, но футболните им съпруги са просто неотразими. Представяме ви четири от тях, които определено си заслужават.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

1. Никола Буранска - половинката на защитника Филип Новак буквално е кралица на красотата, като в колекцията й има не една и две титли от 2014 година насам.


2. Тереза Кадерабкова - също Мис Чехия, но за 2012 година. Тя е любима на още един от бранителите на чехите Павел Кадерабек, който ще се грижи за това момчетата на Балъков да не вкарат гол довечера.


Нашата квалификационна група за Евро 2020

3. Поредна в списъка ни е жената на вратаря Томаш Кубек - Яна Копчилова. За нейно съжаление той едва ли ще играе, тъй като не е първи избор на треньор на чехите.




4. Още една половинка на вратар, който няма да играе срещу "лъвовете" тази вечер е Мартина Вацликова, която ще гледа любимия си Томаш на пейката.




5. В класацията ни попада и Кристина Шикова, която макар да не е жена, а сестра на звездата Патрик Шик, също ще гледа мача довечера и определено заслужава внимание.




снимки: Instagram