Многократният републикански и източноевропейски шампион по мотокрос Ангел Караньотов успя да свали най-горещата родна автомобилна състезателка. Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов заби чаровната Ива Русинова, която всеки път подлудява мъжката аудитория при появата си на някоя от пистите у нас. Тя е известна като Кралицата на дрифта, а двамата се запознават именно покрай моторните спортове, на които са страстни привърженици.

Русинова отдавна е доказала уменията си зад волана, а наскоро заедно с Караньотов заснеха екшън видео клипа, наречен Drift and Dance. В кадрите Ива за малко да прегази Ангел, който язди мотоциклет на снега пред Субарото й.
 
Доскоро Ива Русинова имаше връзка с автомобилния състезател Калин Бенчев, но сърцето и вече принадлежи на Ангел Караньотов. Младият плейбой пък зад гърба си има връзки с гимнастичките Стела Георгиева и Вили Стоянова.

"Не можеш да спечелиш истинската жена с колата си, обещанията си и парите си. Тя се печели с внимание, уважение и с това колко струва думата ти!", написа щастливата Ива в една от последните си публикации в социалната мрежа, позирайки заедно с Ангел: