Въпрос, свързан с легендарния български футболист и носител на „Златната топка” Христо Стоичков, спря похода на млада и красива пловдивчанка към 100-те хиляди лева в предаването „Стани богат”. 

Йорданка Тодорова успя да впечатли водещия Михаил Билалов и цялата публика още във вторник, когато започна участието й. Въпросът за именития й съгражданин обаче я прати вкъщи в доста ранен етап от играта.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

 

Тодорова, която мечтае един ден да стане дипломат и работи като екскурзовод в Града под тепетата, заключи въпроса за 3000 лв., който гласеше: В коя съседна на България страна може да гледате мачове на стадион „Христо Стоичков арена”?. Възможните отговори бяха Турция, Гърция, Северна Македония и Румъния. 

Пловдивчанката не знаеше отговора и потърси помощ от приятел, който я насочи към Северна Македония. Тя обаче не му се довери и използва жокера „50:50”, който елиминира отговора, който даде помощникът й. 

 В крайна сметка тя заложи на Турция и сбърка, приключвайки безславно участието си в „Стани богат”. 

„Съвсем естествено е жена и футбол да не се обичат,  но ти игра много добре, много ми хареса, и стигна докъдето успя”, похвали я на изпроводяк Михаил Билалов.