Цял отбор от бивши и настоящи футболни звезди се събраха за приятелски мач на стадион Перун в Кресна, информира struma.bg. Интересът беше насочен колкото към терена, толкова и към публиката, сред която бяха националът и звезда на ЦСКА Кирил Десподов, юношата на Левски Борислав Илиев, халфът на ЦСКА 1948 Янко Сандански, Георги Димитров - Куман, Борислав Чинкаров, Никола Андреев - Джоната, Григор Григоров и други екссъстезатели на местния клуб. 

В състоялото се футболно шоу водачи на тимовете бяха бившият национален страж Иван Караджов - Караджата и ексорлето Венцислав Бенгюзов, сега съотборници в Арда (Кърджали). 

Умения демонстрираха и юношите на Перун (Кресна) Венцислав Маламов и Иван Атанасов, както и настоящите футболисти на кресненския отбор Даниел Марков, Кузма Драчев, Божидар Николов, Благовест Ангелов. Победата с 3:2 взеха приятелите на Иван Караджов, който бе автор и на един от головете. Другите два бяха на Георги Ризов и Божидар Андреев. За противника вкараха Венци Бенгюзов и Б. Чинкаров.