Украинската столица Киев остана без първа дама, след като бившият световен шампион по бокс в тежка категория и кмет на града Виталий Кличко обяви, че се развежда със съпругата си Наталия след 25 години брак.

"Не е тайна, че от много години живеем не само в различни градове, но и в различни държави. От много години - различни интереси, различен живот. И решихме да го формализираме", призна Кличко и добави, че разводът е "желание и на двете страни".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Все още сме в добри отношения, уважаваме се, децата вече са възрастни, а животът продължава“, каза още кметът на Киев.

Според изданието „Страна“ те не са заедно от дълго време. Наталия води разгулен начин на живот в Германия и се появява в столицата на Украйна само в деня на гласуването или на значими обществени събития. Съпругата на шампиона по бокс и кмет на столицата Виталий Кличко всъщност живее сама в огромно семейно имение в престижен квартал на Хамбург. Трите им деца следват висше образование в Англия и идват на гости на майка си само през ваканцията.

Най-големият от братята Кличко дори веднъж призна, че рядко вижда жена си. Но в същото време тя фигурира в декларацията му за 2020 година.

Напоследък Наталия стана по-активна в социалните мрежи. Преди войната тя показва безгрижното си ежедневие: много истории за готвене и снимки от йога и медитация. Но след 24 февруари той все повече пише за участието си в различни благотворителни събития в подкрепа на Украйна. Тя действа като посланик на добра воля или събира пари като певица в помощ на страната си. Наталия дава много интервюта за немски телевизионни канали и участва в токшоута.

Съпругата на Кличко се върна към вокалната практика след неуспешна кариера на сценична певица, но досега само една от новите ѝ песни е пусната с благотворителна цел. Понякога Наталия признава, че имението в престижния квартал на Хамбург е празно и тя готви храна само за себе си.

"Когато ви се струва, че няма изход и не знаете какво решение да вземете, потопете се в тишина и успокойте ума си. Гласът на Душата се чува в тишината. Ако се успокоите за минута и погледнете вътре в себе си, тогава можете да погледнете тази или онази ситуация отвън и да почувствате как да постъпите правилно. И тогава това решение ще бъде ваше, усетено, а не наложено ", пише първата дама на Киев.

Припомняме, че Виталий и Наталия се ожениха през април 1997 година и тази година отпразнуваха сребърната си сватба - 25 години заедно. В брака те имат три деца: Егор-Даниел (22 години), Елизабет-Виктория (19 години), Максим (17 години).

Самият кмет многократно е бил свързван със столични красавици, като певицата и активистката на FEMEN Анна Бостън и светската личност Зоряна Вишински. Говореше се, че последната дори уж му е родила незаконен син преди няколко години. Подобни слухове се появиха, след като в мрежата изтекоха писма от електронната поща на кмета. В потвърждение, заедно с кореспонденцията, бяха публикувани снимки от личния архив на Кличко с момиче на почивка.

Прави впечатление, че жените, които слуховете свързват с Кличко-старши, са с почти същото лице като съпругата му. Той избира един тип: стройни брюнетки с изсечени черти.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК