Гордостта на България Кубрат Пулев уважи лично рождения ден на новия собственик на BIAD Premium Club Димитър Иванов, информира "ПРофайл - Европа". За да поздравят щастливия рожденик дойдоха още много политици, дипломати, спортисти и модели. Сред специалните гости се открои и маркетинговият директор на футболен клуб ЦСКА Тони Миланов, алкохолният бос Иван Ноков, младата футболна надежда Николай Иванов в компанията на Дилмана Шопова, топрежисьорът на звездите Йордан Петков.

На ултра вип зоната бе забелязан и популярният пиар Наско Лазаров с ароматно наргиле, заедно с официалните представители на ароматите от Босфора Nishane Ели Методиева и Бранимир Минчев, Бояна Бояджиева - главен редактор на информационна агенция Darts news, изпълнителката Рени, героиня в реалити формата Биг Брадър. Бляскавото събитие уважи и Мая Дянкова - дизайнер на годината, автор на новия интериорен дизайн в злато.

Топадвокатът Димитър Марковски, собственикът Бисер Бързаков на клуб Moon Благоевград и брадърът Пламен Богданов също уважи празника.

Димитър Иванов получи специални поздрави от звездите Миле Китич, Весна Зиянац, Кеба, също гостували в клуба.

Петър Михайлов и съпругата му пък с гордост отпиваха от уникалното бутиково  синьо вино, произведено в Алкантра, Испания. Първото синьо вино в света вече е официлно и в България.

Бразилският модел Алесандра Амбросио с безупречната си физика успя да привлече мъжкото внимание. Алесандра снима за изданията Elle, Marie Claire GQ и пристигна специално от Париж.

Рени се появи в изключително стилен тоалет и се похвали, че през април й предстои участие на една сцена в зала "Арена Армеец" с легендата Лепа Брена. Предстои им и общ музикален проект. Не е тайна, че Рени е доста популярна и в Сърбия. Финалистката от Биг Брадър Рени поздрави специално от сцената рожденика Димитър Иванов с няколко хита “Като птица“ и актуалния в момента „Трепни„ на Цеца Величкович.

С наздравици с уникално синьо вино и триетажна огромна торта, ягоди и хайвер рожденикът посрещна най-близките си приятели и партньори. Десислава от машината за хитове "Пайнер" изпя най-запомнящите си романтичните  парчета “Две сърца„, “Мистерия“, “Бели нощи“.

Предприемачът Димитър Иванов промени представите за нощния клубен живот в София и има намерения да създава и инвестира в нови проекти. На Свети Валентин (14 февруари) официалното афтър парти на “Бала на влюбените“ е в BIAD Premium Club със специалното участие на примата Глория.