Левски може да играе на доста тежък терен при гостуването си на Дебрецен в мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига, научи БЛИЦ.

На 19 август българските шампиони са домакини на първенците на Унгария, а на 25 август излизат на стадион “Ференц Пушкаш” в мач реванш, тъй като домакинското съоръжение на "локи" в Дебрецен няма лиценз от УЕФА.
 
Само три дни преди това – на 22 август на стадиона в унгарската столица има концерт на американската поп легенда Мадона и домакините се опасяват, че състоянието на терена няма да е в много добро състояние след проявата.
 
Това ще е първият в историята концерт на Мадона Луиза Чиконе в Будапеща и се очаква стадион “Ференц Пушкаш” да е препълнен. Според очакванията, въпреки предвиденото покриване на терена със специална настилка, може да има сериозно нараняване на тревата.
 
Съоръжението, което е известно най-вече със старото си име “Непщадион”, е приемало редица големи звезди на световната музикална сцена. През 1986 г. по време на последното си турне групата “Куин” изнася концерт на стадиона, а проявата е заснета от телевизионни камери.
 
Така след бъркотията около концерта на Мадона в София и домакинството на ЦСКА на Динамо (Москва) в плейофа за Лига Европа, сега и Левски може да има затруднения заради турнето на световната музикална звезда./БЛИЦ