ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Новото попълнение на Арсенал Леандро Тросар и красивата му съпруга Лора са на върха на щастието тази седмица, след като им се роди втори син - бебето Амадео. Двойката има и син на име Тиаго, който е на пет години.

Януари беше много натоварен месец за семейството, като първо Тросар завърши трансфера си от Брайтън при "артилеристите" и след това дебютира в страхотен мач срещу Манчестър Юнайтед, а първата му среща като титуляр бе срещу Манчестър Сити миналия петък.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Извън терена белгиецът беше също толкова зает, особено през последните два дни, след като съпругата му роди Амадео. 28-годишният футболист сподели снимка на новороденото и кадър на другия си син, Тиаго, който гледа брат си.

Крилото на "топчиите" сподели двете снимки в Instagram, за да ги види цял свят, озаглавявайки публикацията „Тиаго е повече от горд да представи на света малкия си брат.

Тросар се ожени за Лора Хилвен през 2019 година, а тя не крие щастието си и от трансфера му на "Емирейтс" и след трансфера написа в социалните мрежи: „Това е моят човек“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК